Select your Top Menu from wp menus

Mijloc de toamnă, cu ‘recoltă’ de obuze la Orhei

Spre sfârşitul lunii octombrie, în raionul Orhei au fost înregistrate două cazuri de depistare a obuzelor. Unul – pe o stradă din oraş şi altul – în apropierea satului Ivancea.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul DSE Orhei, acum 10 zile , în timpul unor lucrări de terasament, pe strada Livezilor din Orhei au fost descoperite obuze de pe timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Persoanele care efectuau lucrările au anunţat organele competente, iar geniştii au dezamorsat explozibilul.

Peste 5 zile, în pădurea din apropierea satului Ivancea a avut loc încă un caz de depistare a muniţiilor. O persoană, care strângea ciuperci,  a găsit un obiect metalic asemănător cu un obuz. Grupul de genişti ai Armatei Naţionale a explodat obuzul direct la faţa locului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mijloc-de-toamna-cu-recolta-de-obuze-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19