Select your Top Menu from wp menus

Mii de persoane evacuate şi 18 clădiri avariate în Colorado, din cauza unui incendiu

Un incendiu necontrolat din regiunea Denver, în statul american Colorado, a determinat duminică evacuarea a mii de persoane şi a avariat sau distrus complet 18 clădiri, în timp ce o persoană era dată dispărută, au anunţat autorităţile locale.

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţă în apropiere de Fort Collins, la circa 100 de kilometri nord-vest de Denver. Focul era total necontrolat duminică seara, în pofida prezenţei pe teren a aproximativ 250 de pompieri.

Flăcările au distrus peste 8.000 de hectare de vegetaţie, potrivit unui comunicat al şerifului din comitatul Larimer, publicat duminică seara.

O persoană este dată dispărută în continuare, au precizat autorităţile.

Aproximativ 2.600 de ordine de evacuare au fost emise sâmbătă şi duminică, iar 18 clădiri au fost avariate sau distruse complet de incendiu, un număr care ar urma să crească, precizează comunicatul.

Pompierii au încercat fără rezultat să controleze flăcările, alimentate de vânt, care a suflat toată după-amiaza.

Un fulger ar putea fi la originea incendiului, potrivit şerifului, dar ancheta continuă pentru a determina cauzele cu certitudine.

Mai multe centre de cazare au fost deschise pentru a primi persoanele evacuate, iar o fermă a fost pusă la dispoziţia crescătorilor pentru a-şi adăposti animalele.
sursa:mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mii-de-persoane-evacuate-si-18-cladiri-avariate-in-colorado-din-cauza-unui-incendiu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19