Select your Top Menu from wp menus

Mii de motociclisti si-au turat motoarele in fata Comisiei Europene din Bruxelles, pentru a protesta fata impunerea unui control tehnic obligatoriu la nivel european.VIDEO

Peste 4.500 de motociclisti si-au turat sambata motoarele in apropierea sediului Comisiei Europene, pentru a protesta fata de un plan al Bruxellesului care are in vedere impunerea unui control tehnic obligatoriu pentru motociclete si scutere, relateaza AFP.

Comisarul european pentru Transporturi, Slim Kallas, care vrea sa inaspreasca controalele tehnice pentru vehicule, doreste si introducerea unui control obligatoriu pentru motociclete si scutere.

Dar asociatiile motociclistilor cred ca o armonizare europeana a regulilor este inutila iar noul plan nu este decat o concesiune acordata industriei pentru a-si majora profiturile.

In apelul sau pentru proteste la scara europeana, Federatia europeana a asociatiilor de motociclisti (FEMA) a denuntat proiectul, caracterizandu-l drept „inutil si oneros”.

Noul sistem ar urma sa puna punct reglementarilor nationale care, in majoritatea cazurilor, functioneaza bine si sunt adaptate vehiculelor pe doua roti din fiecare tara, spune federatia.

Intre 1.900 si 6.000 de motociclisti, potrivit politiei si, respectiv, organizatorilor, au manifestat sambata si in fata sediului Parlamentului European din Strasbourg impotriva acestui proiect al Comisiei Europene.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mii-de-motociclisti-si-au-turat-motoarele-in-fata-comisiei-europene-din-bruxelles-pentru-a-protesta-fata-impunerea-unui-control-tehnic-obligatoriu-la-nivel-european-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19