Select your Top Menu from wp menus

Mihail Hodorkovski va primi Premiul Lech Walesa 2013

Fostul președinte al Poloniei, Lech Walesa a anunțat că fostul magnat petrolier rus întemnițat, Mihail Hodorkovski va primi Premiul Lech Walesa 2013.

Într-o declarație de presă, se spune că Hodorkovski primește premiul pentru ”curaj la promovarea valorilor societății civile, hotărâre la crearea fundației libertății economice și atitudine lipsită de compromisuri în lupta pentru justiție și demnitate umană”.

Walesa îi va înmâna premiul care include un cec de 100 de mii de dolari fiului lui Hodorkovski, Pavel la o ceremonie în orașul polonez Gdansk, duminică. Fostul magnat petrolier rus a fost întemnițat în 2003 și condamnat la închisoare pentru fraude și evaziune în procese despre care spune că sunt motivate politic. Termenul de detenție ar trebui să expire în 2017.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mihail-hodorkovski-va-primi-premiul-lech-walesa-2013/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19