Select your Top Menu from wp menus

Mihail Gofman nu a răspuns citaţiei de înfăţişare la Procuratura Anticorupţie

Fostul şef-adjunct al Serviciului prevenirea şi combaterea spălării banilor din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie, Mihail Gofman, nu s-a prezentat astăzi, 5 iulie, la Procuratura Anticorupţie, unde a fost citat. Procurorul Adriana Beţişor a spus că nu cunoaşte motivele absenţei, transmite IPN.

„Este foarte regretabil, pentru că vedem că în ultima perioadă în spaţiul public tot mai multe persoane lansează diferite ipoteze, informaţii despre ceea ce s-a întâmplat la Banca de Economii, în sistemul bancar. Atunci când sunt supuşi audierii la Procuratura Anticorupţiei, nu mai sunt susţinute aceste declaraţii”, a declarat pentru presă Adriana Beţişor.

Mihail Gofman urmează a fi citat suplimentar. Dacă nu se va prezenta, este pasibil să fie supus unei măsuri de constrângere, posibil chiar să fie adus silit în faţa anchetatorilor.

Adriana Beţişor s-a referit şi la declaraţiile fostului angajat de la Banca Socială, Sergiu Sagaidac, declarând că s-a încercat de a lua legătura cu el, însă acesta avea telefonul deconectat. Din conţinutul listei pe care a făcut-o publică Sergiu Sagaidac, 90% din persoane au deja statul procesual pe dosarele în care se investighează cazul de la BEM.

Mihail Gofman, fost şef-adjunct al Serviciului prevenirea şi combaterea spălării banilor din cadrul CNA, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că schema de fraudare a sistemului bancar moldovenesc a fost pusă la cale de servicii din afara ţării, inclusiv din Federaţia Rusă, pentru a prelua controlul asupra rezervelor valutare ale Republicii Moldova, iar politicienii autohtoni aflaţi la guvernare au fost implicaţi în această schemă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mihail-gofman-nu-a-raspuns-citatiei-de-infatisare-la-procuratura-anticoruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19