Select your Top Menu from wp menus

Mihai Volontir şi Spiridon Vangheli medaliaţi cu aur

Actorul Mihai Volontir şi scriitorul Spiridon Vangheli au fost decoraţi cu medaliile de aur ”Pentru Creativitate” ale Organizaţiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuală (OMPI). Premiile au fost oferite pentru succese remarcabile şi contribuţie personală în promovarea şi dezvoltarea artei teatrale, cinematografiei şi literaturii naţionale.
Distincţiile au fost acordate la iniţiativa Agenţiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova, în calitate de autoritate naţională responsabilă de protecţia proprietăţii intelectuale pe teritoriul ţării.Mihai Volontir a jucat în circa 40 de filme şi în peste o sută de spectacole de teatru. În prezent, Mihai Volontir este actor la Teatrul Naţional ”Vasile Alecsandri”, din orașul Bălţi.

Spiridon Vangheli este unul dintre cei mai cunoscuți scriitori pentru copii din ţară şi de pe alte continente ale lumii. Tirajul total de cărţi editate de scriitor înregistrează peste 20 de milioane de exemplare.

Medalia de aur OMPI ”Pentru Creativitate” a mai fost acordată scriitorilor Grigore Vieru, Ion Druţă, Dumitru Matcovschi, compozitorului Eugen Doga şi renumitei soprane Maria Bieşu.

sursa: trm.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mihai-volontir-si-spiridon-vangheli-medaliati-cu-aur/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19