Select your Top Menu from wp menus

Mihai Ghimpu s-a lansat în Campania electorală la Iași

Candidatul Partidului Liberal la funcția de președinte al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, s-a lansat duminică, 2 octombrie în campanie electorală la Iași, România, sub sloganul ”Uniți pentru Unire”, iar evenimentul a avut loc simbolic în Piața Unirii, transmite IPN.

În discursul său, Mihai Ghimpu a spus că nu are nevoie să fie președintele unui stat și își dorește ca această slujbă să treacă la București, la Cotroceni, ca cel de acolo să fie președintele românilor. ,,Voi fi un președinte care va pregăti Unirea și va face Unirea”, a declarat Mihai Ghimpu.

Candidatul PL a mai spus că va face Unirea Republicii Moldova cu România în 2019 după modelul Germaniei și nu prin referendum, Unirea cu România fiind unica șansă de integrare în Uniunea Europeană.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mihai-ghimpu-s-a-lansat-in-campania-electorala-la-iasi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19