Select your Top Menu from wp menus

Mihai Ghimpu: Reţinerea lui Dorin Chirtoacă este o comandă politică

Reţinerea lui Dorin Chirtoacă este o comandă politică în care este implicată Moscova. Igor Dodon ar fi principalul vinovat, iar o contribuţie ar avea-o şi fostul vicepreşedinte al PL, Anatol Şalaru. Declaraţiile au fost făcute de Mihai Ghimpu, preşedintele Partidului Liberal, în cadrul emisiunii „În PROfunzime”, la postul de televiziune PRO TV Chişinău, transmite IPN.

„Este clar că e o comandă politică. Anul viitor urmează să sărbătorim jubileul de o sută de ani de la Unirea cu România. Dorin avea să organizeze sărbătorirea evenimentului, iar Moscovei nu-i convine aceasta. Este vorba de geopolitică”, a spus Ghimpu.

Potrivit fruntaşului liberal, neplăcerile pentru membrii PL au început odată cu alegerea lui Igor Dodon în funcţia de preşedinte, dar nu exclude şi o răzbunare din partea lui Anatol Şalaru, căruia la sfârşitul anului trecut i-a fost retrasă susţinerea politică.

Liderul PL a dat de înţeles că şi PDM are interese pentru Primăria Chişinău. „Chişinăul este important pentru câştigarea alegerilor. Vom vedea cine o să ocupe fotoliu lui Dorin Chirtoacă. Dacă o să fie Alexandru cel mare sau altul. Eu am sa vă spun dacă e mâna lui Dodon sau a lui Plahotniuc”, a mai spus Mihai Ghimpu.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mihai-ghimpu-retinerea-lui-dorin-chirtoaca-este-o-comanda-politica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19