Select your Top Menu from wp menus

Migranţii vor putea sta doar 90 de zile în Rusia timp de 6 luni

Moldovenii care intenţionează să călătorească în Federaţia Rusă sunt atenţionaţi că nu vot avea dreptul să stea în Rusia mai mult de 90 de zile într-o jumătate de an.
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene aduce la cunoştinţă faptul că, Duma de Stat a Federaţiei Ruse a adoptat recent o serie de modificări în textul Legii Federale З privind ieşirea şi intrarea din/în Federaţia Rusă.
Potrivit modificărilor, începând cu 1 ianuarie 2014, cetăţenilor străini care vor intra pe teritoriul Federaţiei Ruse fără vize şi care vor depăşi termenul sumar de 90 zile de aflare în ţară pe parcursul a 180 zile, li se va aplica interdicţia de a intra pe teritoriul Federaţiei Ruse pentru un termen de până la 3 ani, începând cu dată ieşirii din Rusia.
Totodată, reamintim că, cetăţenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Federaţia Rusă în scop de muncă, au posibilitatea să verifice on-line veridicitatea invitaţiei, a permisului de muncă, a licenţei de angajare în câmpul muncii, dar şi motivul pentru care intrarea în Rusia le-a fost restricţionată. Serviciul Federal de Migraţiune (SMF) a lansat recent un nou serviciu informaţional, care permite verificarea statutului lor pe pagina de internet: http://services.fms.gov.ru/.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/migrantii-vor-putea-sta-doar-90-de-zile-in-rusia-timp-de-6-luni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19