Select your Top Menu from wp menus

Miercuri se va decide când parlamentul se va convoca în şedinţă

Prioritățile legislative ale sesiunii de toamnă au fost discutate astăzi în cadrul unei ședințe de lucru convocate de Președintele Parlamentului Igor Corman cu participarea vicepreședinților Legislativului, președinților fracțiunilor parlamentare și președinților comisiilor permanente.

În cadrul ședinței au fost examinate proiectele prioritare propuse de Guvern, precum și inițiativele deputaților aflate în procedură legislativă. Miercuri, 24 septembrie, comisiile permanente se vor convoca în ședință pentru a examina proiectele propuse. Tot miercuri, va avea loc ședința Biroului permanent al Parlamentului, în cadrul căreia va fi stabilită data convocării Legislativului în prima ședință plenară din sesiunea de toamnă și agenda acesteia.

Potrivit Președintelui Parlamentului, Guvernul a propus o listă cu 33 de proiecte prioritare, care sunt examinate în comisiile de profil și, ulterior, urmează a fi discutate în Parlament. Igor Corman a anunțat că printre prioritățile legislative ale sesiunii de toamnă se numără proiectele care vizează finanțarea partidelor politice, transparența proprietății mass-media, pachetul de legi anti-tutun, cota de participare a femeilor în politică.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/miercuri-se-va-decide-cand-parlamentul-se-va-convoca-in-sedinta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19