Select your Top Menu from wp menus

Microfon rupt in Parlament! PCRM acuză PD si CCA in cazul NIT

Din nou cearta in Parlament. De data aceasta, deputatii isi arunca replici acide dupa audierea raportului presedintelui CCA. Comunistii se arata revoltati de inchiderea NIT si il acuza pe Marian Pocaznoi ca ar fi primit un imobil de lux de la PD pentru a sista activitatea postului TV, scrie inprofunzime.md.

 ”Vreau sa intreb ce premii au primit membrii CCA pentru demisia NIT si ce imbolil de lux a primit Pocaznoi de la Partidul Democrat”, l-a intrebat comunistul Zagorodnii pe procurorul general Valeriu Zubco.

”Daca aveti asa informatii, va rog sa va adresati la Procuratura Generala cu probele”, i-a raspuns Zubco.

In valtoarea declaratiilor, deputatii s-au pomenit cu un microfon din sala de sedinte dezmembrat. Parlamentarii n-au mai putut lamuri cine se face vinovat.

”Uitati-va ce fac liberalii. Distrug microfoane in sala. Aceasta este maniera lor caracteristica”, a declarat comunistul Eduard Musuc.

”Nici hotare n-are minciuna comunistilor. Au dezmembrat acest microfon si acum incearca sa ma acuze pe mine”, a replica liberalul Gheorghe Brega.

sunrsa: inprofunzime.md.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/microfon-rupt-in-parlament-pcrm-acuza-pd-si-cca-in-cazul-nit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19