Select your Top Menu from wp menus

Microbuz de rută cu șofer băut la volan, pe o stradă din Orhei

Azi dimineață, în timp ce polițiștii verificau dacă șoferii de rută privind respectă măsurile de protecție împotriva virusului Covid – 19, s-a constatat că un conducător auto conducea în stare de ebrietate.

Microbuzul de pe ruta Orhei-Noroceni a fost stopat pe o stradă din orașul Orhei. În mașină se aflau 8 pasageri. Șoferul de 56 de ani a fost supus testului alcoolscopic, iar rezultatul a arătat o concentrație de 0,26 mg/l în aerul expirat.

Poliția docmentează cazul de conducere a vehicolului în stare de ebrietate. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii asupra cazului.

sursa jurnal.md.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/microbuz-de-ruta-cu-sofer-baut-la-volan-pe-o-strada-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19