Select your Top Menu from wp menus

Michel Platini si Nicolae Timofti, despre fotbal si coruptie

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal, Michel Platini, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituţiei prezidenţiale.

Şeful statului l-a informat pe Michel Platini despre intenţia autorităţilor moldovene de a reconstrui Stadionul Republican, care a fost demolat în urmă cu mai mulţi ani. Preşedintele UEFA a dat asigurări că forul fotbalistic european va sprijini acest proiect, analizat în prezent de experţi ai UEFA şi ai Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Michel Platini a declarat, de asemenea, că UEFA se va implica şi în dezvoltarea, în Republica Moldova, a centrelor de fotbal pentru copii şi juniori.

Nicolae Timofti şi Michel Platini au mai discutat despre corupţia din fotbalul moldovenesc. Şeful statului a afirmat că organele de drept din Republica Moldova vor desfăşura în timpul apropiat acţiuni de prevenire şi de eradicare a corupţiei din fotbal, după exemplul altor state europene, ca Italia şi Polonia.

În final, Preşedintele Nicolae Timofti i-a mulţumit lui Michel Platini pentru vizita sa în Republica Moldova. Preşedintele UEFA a fost însoţit de consilierul pe probleme de dezvoltare a fotbalului la UEFA, Ionuţ Lupescu, noteaza Moldpres.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/michel-platini-si-nicolae-timofti-despre-fotbal-si-coruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19