Select your Top Menu from wp menus

VIDEO: Mezelurile din R.Moldova umplute cu condimente cu termen expirat

La Chişinău,  poliţiştii au depistat un șir de nereguli, în activitatea unei întreprinderi, specializată în importarea şi comercializarea condimentelor în sortiment.

În urma verificărilor sediului, dar şi a depozitul întreprinderii au fost depistate condimente în sortiment, folosite în industria de prelucrare a cărnii şi de producere a mezelurilor, cu termenul de valabilitate modificat, expirat, fără marcaj al datei fabricării și termenului de valabilitate.
Suma mărfii ridicate a atins cifra de circa 75 mii lei.
Totodată, s-a stabilit că o cantitate considerabilă de condimente cu termenul de valabilitate expirat şi modificat, au fost livrate mai multor agenţi economici.
În prezent, oamenii legii acumulează probele necesare în vederea stabilirii tututor circumstanţelor pe cazul dat şi atragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mezelurile-din-republica-moldova-umplute-cu-condimente-ce-au-termen-de-valabilitate-expirat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19