Select your Top Menu from wp menus

Metode FASCISTE ale separatiştilor PRO-RUŞI la Slaviansk – ar folosi oameni în calitate de scuturi umane

Potrivit datelor grupului „Rezistenţa Informaţională” separatiştii pro-ruşi care se află în Slaviansk au încercat să pună mâna în această dimineaţă pe trenul Mariupol-Moscova, în momentul în care acesta staţiona în gara din oraş, însă tentativa lor a fost zădărnicită de trupele antitero. Acelaşi grup anunţă că separatiştii încep să folosească persoanele civile drept scuturi vii pentru a zădărnici înaintarea trupelor guvernamentale.
Potrivit altor informaţii un grup de 30 de separatişti înarmaţi a încercat să ocupe un pichet de grăniceri la hotarul cu Rusia însă acest lucru nu le-a reuşit.
Între timp Ministerul Afacerilor Interne le-a înaintat separatiştilor un ultimatum prin care garantează eliberarea de la răspundere tuturor celor care nu au fost implicaţi în acţiuni violente.
Anterior, surse din rândul separatiștilor au precizat că armata ucraineană a lansat vineri o vastă operațiune militară asupra orașului Slaviansk, care nu mai este de peste două săptămâni sub controlul autorităților de la Kiev și unde este reținută de o săptămână o echipă de observatori a OSCE.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/metode-fasciste-ale-separatistilor-pro-rusi-la-slaviansk-ar-folosi-oameni-in-calitate-de-scuturi-umane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19