Select your Top Menu from wp menus

Meteorologii au emis un nou Cod galben de ploi

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un nou Cod galben de precipitații. Alerta este valabilă pentru intervalul dintre orele 11.00 și 22.00 a zilei de astăzi, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor SHS, se prevăd ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s.

Ploile din ultimele zile au făcut ravagii în mai multe localități din țară. Aversele puternice au inundat subsoluri, străzi și terenuri agricole. Meteorologii precizează că rămâne în vigoare până mâine și alerta hidrologică în legătură cu nivelul apei în râul Nistru, pe sectorul or. Dubăsari – s. Talmaza și pe sectorul or. Ungheni – s. Brânza.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/meteorologii-au-emis-un-nou-cod-galben-de-ploi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19