Select your Top Menu from wp menus

Meteorologii au anunţat Cod Galben de condiții complicate ale vremii

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat pentru zilele de 16-18 martie Cod Galben de condiții complicate ale vremii, transmite MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, în legătură cu pătrunderea unui ciclon sudic pe teritoriul țării, de mâine şi până la 18 martie inclusiv, se prevăd precipitații, predominant sub formă de ploaie, treptat cu transformare în lapoviță, pe arii extinse puternice (15-49 l/m2).

„Temporar vântul va prezenta intensificări din nord-est în rafale de până la 15-20 metri pe secundă. Pe 17-18 martie, izolat se vor produce depuneri de lapoviță”, indică SHS.

În intervalul de referință, valorile termice diurne nu vor depăși 10 grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica până la 2 grade de ger.

În caz de Cod Galben, condiţiile vremii sunt potențial periculoase, fenomenele meteorologice prognozate sunt obișnuite pentru teritoriul țării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activități socio-economice.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/meteorologii-au-anuntat-cod-galben-de-conditii-complicate-ale-vremii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19