Select your Top Menu from wp menus

Mesajul tulburător al unui tânăr, trimis cu câteva secunde înainte de a se întâlni cu moartea

Este un obicei pe care mulţi tineri, dar şi adulţi îl au atunci când sunt la volan. Unii o fac dintr-o necesitate imediată, alţii, pentru a trece timpul mai uşor, dar absolut nimic nu ar trebui să îi împingă să facă asta, scrie antena3.ro.

Chance Bothe, un tânăr de 21 de ani din Houston Texas, se afla la volanul maşinii sale şi comunica prin SMS-uri cu iubita lui, pe care trebuia să o întâlnească în acea seară.

La un moment dat, i-a trimis următorul mesaj: „Cred că trebuie să încetez să mai trimit SMS-ur pentru că s-ar putea să mor”.

La câteva minute după aceea, a căzut cu maşina într-o prăpastie. Chance nu a murit, dar a fost la un pas, spun medicii. Tânărul a fost operat pe creier, şi a stat în spital mai bine de şase luni.

sursa: antena3.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mesajul-tulburator-al-unui-tanar-trimis-cu-cateva-secunde-inainte-de-a-se-intalni-cu-moartea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19