Select your Top Menu from wp menus

Mesaj de la Bucureşti la adresa votului PCRM şi PLDM: Este inacceptabil într-un stat de drept

Consilierul preşedintelui României pentru afaceri strategice, securitate şi politică externă, Iulian Chifu, şi-a expus părerea vizavi de proiectele votate astăzi în Parlamentul de la Chişinău de către Partidul Comunist şi Partidul Liberal Democrat.

Acesta a menţionat pe reţeaua de socializare Facebook că „atacul la stabilitatea componenţei Curţii Constituţionale, a atribuţiilor sale, la inamovibilitatea judecătorilor Curţii este inacceptabil într-un stat de drept”.

„Republica Moldova a căzut la nivelul cel mai de jos al iresponsabilităţii politice a liderilor săi şi-şi compromite complet viitorul european. Că PCRM a intrat în horă înţeleg, că alţi parlamentari, partide şi lideri responsabili şi pretins democraţi o fac… electoratul vede şi va sancţiona pe măsura faptelor”, a conchis Chifu.

sursa: Moldova.ORG


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mesaj-de-la-bucuresti-la-adresa-votului-pcrm-si-pldm-este-inacceptabil-intr-un-stat-de-drept/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19