Select your Top Menu from wp menus

Mere şi prune MOLDOVENEŞTI, returnate din Rusia

Aproximativ 40 de tone de mere și prune din Republica Moldova, transportate prin Belarus și destinate pieței din Rusia, au fost oprite de inspectorii Rosselihoznador și returnate exportatorilor.
Un lot de mere de 19,68 tone a fost reţinut la punctul de control fitosanitar din satul Dolosţî, regiunea Pskov din Rusia, iar 19,5 tone de prune au fost oprite la punctul de control fitosanitar din localitatea Lobok, informează Fresh Plaza. Inspectorii ruși au invocat motive legate de neconcordanțe în documente.

Rusia a interzis importul de fructe din Republica Moldova începând cu iulie 2014, în contextul apropierii Chișinăului de Uniunea Europeană.
sursa: InfoPrut.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mere-si-prune-moldovenesti-returnate-din-rusia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19