Select your Top Menu from wp menus

Medvedev: Economia Rusiei riscă să cadă în prăpastie, în lipsa reformelor

Economia Rusiei merge prost, se află la o răscruce de drumuri şi trebuie să îşi asume riscuri pentru a nu cădea într-o prăpastie, a avertizat vineri premierul rus Dmitri Medvedev.Medvedev a descris o imagine sumbră a situaţiei economice din Rusia, într-un articol publicat în cotidianul Vedomosti şi apoi într-un discurs susţinut la o întâlnire cu oameni de afaceri în oraşul Soci de la Marea Neagră.

„Condiţiile externe defavorabile ne afactează în prezent economia, ca şi o serie de probleme nerezolvate”, a scris Medvedev, subliniind că prognoza de creştere este relativ pesimistă.

El a arătat că creşterea PIB din acest an nu va depăşi 2%, fiind inferioară avansului mondial pentru prima oară după 2009.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/medvedev-economia-rusiei-risca-sa-cada-in-prapastie-in-lipsa-reformelor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19