Select your Top Menu from wp menus

3 colete cu medicamente anabolice destinate Italiei, reţinute la Leuşeni-Albiţa FOTO

n dimineaţa zilei de astăzi, la pista de ieşire din ţară s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră un microbuz de model ,,Mercedes 315CDI” , cu numere de înmatriculare străine , la volanul căruia se afla un locuitor al mun. Chişinău. Unitatea de transport se deplasa din R. Moldova în Italia transportând bunuri şi colete neînsoţite. În cadrul controlului vamal in Mercedes  au fost depistate 3 colete cu produse anabolice: 3500 comprimante de STROMBAFORT, OXANDROLON, DANABOL, CLENBUTEROL şi 550 fiole de STROMBAJECT AQUA, TESTOSTERONĂ E, TESTOSTERONĂ C, TESTOSTERONĂ P, NANDROLONĂ D, PARABOLAN, PRIMOBOL.

Şoferul microbuzului, nu a revendicat marfa interzisă pentru transportare de către persoane fizice peste frontiere, aceasta ulterior fiind ridicată şi depozitată până la elucidarea tuturor circumstanţelor comiterii fraudei vamale, informeaza serviciul Vamal.

Potrivit sursei, in aceeasi unitate de transport erau ascunse 200 de pachete de tigari. Mai tarzi, u si untr-un  „Citroen C3″, înmatriculat în r-ul Cimişlia, condus de un cetăţean moldovean, care s-a prezentat la vama  Leuşeni-Albiţa  au fost depistate 800 de pachete de tigari cu marca de acciz a R.Moldova. Tigările şi mijlocul de transport au fost reţinute.

  • camuflat-vama-marfa-tigari
  • testosterona

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/medicamente-cu-destinatia-italia-retinute-la-leuseni-albita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19