Select your Top Menu from wp menus

MEDIC-ginecolog a ESTORCAT 4000 de lei pentru o intervenție chirurgicală

Ofiţerii Centrului anticorupţie au reţinut în flagrant delict un medic ginecolog din cadrul unui spital municipal, suspectat că ar fi primit o recompensă ilicită pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale.
Acesta ar fi estorcat şi primit mijloace băneşti în sumă de 4000 lei pentru o operaţie efectuată surorii denunţătorului.
Reţinerea a avut loc în biroul de serviciu al medicului, iar suma de 4000 lei, bani marcaţi „mită CCCEC”, a fost predată benevol la cererea oamenilor legii.
Dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă o amendă în mărime de la 200 la 400 unităţi convenţionale sau până la 2 ani de închisoare, în ambele cazuri cu (sau fără) privarea dreptului de a exercita o anumită activitate pe un termen de pînă la 5 ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/medic-ginecolog-a-estorcat-4000-de-lei-pentru-o-interventie-chirurgicala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19