Select your Top Menu from wp menus

Medic de familie din Floreşti, cercetat penal pentru trafic de influenţă

Un medic de familie din Floreşti a fost reţinut de ofiţerii DGT „Nord” a CNA şi procurorii anticorupţie fiind suspectat de trafic de influenţă.
Potrivit denunţătorului, doamna doctor ar fi extorcat 500 euro susţinând că poate determina membrii Consiliului de Expertiză Medicală a Vitalităţii din Soroca (care deserveşte şi raionul Floreşti) să examineze şi să acorde un grad de invaliditate.
Ulterior, pentru acelaşi „serviciu”, aceasta ar fi extorcat suplimentar încă 300 euro, bani cu care a şi fost prinsă în flagrant.
O cauză penală a fost pornită pe acest caz în temeiul art. 326 alin. (2) lit. b) – trafic de influenţă. Femeia a fost recunoscută în calitate de bănuit şi se află în custodia CNA pentru 72 de ore.
Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 6 ani sau cu amendă în mărime de la 3000 la 4000 unităţi convenţionale.
Conducerea urmării penale este gestionată de procuratura anticorupţie


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/medic-de-familie-din-floresti-cercetat-penal-pentru-trafic-de-influenta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19