Select your Top Menu from wp menus

Medic chirurg prins cu mită

Un chirurg de la Urgență este bănuit că ar fi pretins 13 mii de lei de la o pacientă pentru o intervenţie chirurgicală, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Național Anticorupție, denunţătoarea a ajuns acum o lună la Spitalul de Urgenţă cu multiple traumatisme ale mandibulei, după ce a fost maltratată de concubin. Femeia a fost diagnosticată cu fractură severă şi a fost planificată o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Însă, după discuţia cu medicul chirurg şi achitarea costului intervenţiei în casa Spitalului, pacienta a fost somată să mai achite 10 mii de lei pentru „urgentarea operaţiei”.

Din spusele denunţătoarei, medicul-chirurg i-ar mai fi cerut încă trei mii de lei după intervenţia chirurgicală. Femeia s-a adresat la CNA, iar astăzi ofiţerii şi procurorii au documentat transmiterea celei de-a doua tranşe şi au prins medicul în flagrant delict.

Chirurgul a fost escortat la Centrul Naţional Anticorupţie, unde este audiat de ofiţerii de urmărire penală. Femeia (chirurgul) a predat banii primiţi şi şi-a recunoscut vina. Pe numele ei a fost iniţiată o urmărire penală, iar dacă va fi găsită vinovată, riscă puşcărie, amendă şi privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe o perioadă determinată de timp.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/medic-chirurg-prins-cu-mita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19