Select your Top Menu from wp menus

Medic cercetat de CCCEC pentru că ar fi estorcat 200 euro de la un pacient

Un şef de secție al Spitalului nr. 4 de psihiatrie din Bălți a fost reținut, la 11noiembrie curent, în biroul său, de către colaboratorii Direcţiei generale teritoriale Nord a CCCEC, în momentul în care primea de la un pacient 200 euro marcați „mită CCCEC”.

Potrivit denunţătorului, medicul ar fi pretins această sumă pentru a înscrie în extrasul din fișa medicală a acestuia o diagnoză ce i-ar permite primirea ulterioară a unui grad de invaliditate.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pe faptul coruperii pasive iar, dacă va fi găsit vinovat, medicul riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate de la 5 la 10 ani sau o amendă în mărime de la 20 000 la 60 000 lei.

La moment, medicul este cercetat în libertate.

Potrivit CCCEC, de la începutul anului, de către CCCEC au fost cercetaţi 8 medici.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/medic-cercetat-de-cccec-pentru-ca-ar-fi-estorcat-200-euro-de-la-un-pacient/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19