Select your Top Menu from wp menus

Meciuri trucate în Liga Campionilor şi în preliminariile CM. Europol anunţă desfiinţarea reţelei. UEFA aşteaptă „mai multe informaţii”

O reţea criminală bănuită că a trucat 380 de meciuri de fotbal, între care partide din Liga Campionilor şi din preliminariile Cupei Mondiale, a fost desfiinţată, a anunţat, luni, Oficiul european de poliţie Europol.
„Este clar că este vorba de cea mai mare anchetă din toate timpurile privind presupuse meciuri trucate”, a declarat directorul Europol Rob Wainwright, într-o conferinţă de presă la Haga, scrie MEDIAFAX

Wainwright a precizat că 425 de arbitri, conducători de cluburi şi jucători sunt bănuiţi că au participat la meciuri trucate.

Cele mai multe meciuri trucate s-au jucat în campionatele din Turcia, Germania şi Elveţia, a precizat Europol, subliniind că sunt vizate şi alte meciuri din alte campionate.

Europol a arătat în conferinţa de presă un meci între Argentina şi Bolivia, în care arbitrul ungur a acordat un penalti discutabil în favoarea Argentinei.

UEFA a anunţat, luni, într-un comunicat, că aşteaptă „mai multe informaţii” privind ancheta Europol legată de presupusa trucare a sute de meciuri, înainte de a transmite cazul instanţelor disciplinare în vederea unor eventuale sancţiuni.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/meciuri-trucate-in-liga-campionilor-si-in-preliminariile-cm-europol-anunta-desfiintarea-retelei-uefa-asteapta-mai-multe-informatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19