Select your Top Menu from wp menus

Mea culpa a unui fost viceprimar de Orhei: “…îmi pare rău că în 2015 am adus pe capul vostru…”

În ziua când s-au împlinit 2 ani de la victoria electorală zdrobitoare la Orhei, pe care a sărbătorit-o alături de Ilan Șor, fostul viceprimar Igor Grigoriev îşi face mea culpă şi îşi cere scuze de la orheieni.

Miercuri, 14 iunie, comentând pe reţelele de socializare un articol de acum un an, despre revolta comercianitlor din Orhei faţă de intenţia autorităților de a strămuta piaţa agroindustrială din centrul oraşului, Grigoriev a scris că aşa se adeveresc spusele sale dintr-un interviu din toamna trecută şi că regretă că “toți se tem să spună ce se întâmplă” în realitate la Primăria Orhei.

Igor Grigoriev , care de la sfârşitul lunii mai până la mijlocul lunii iunie 2015 a fost şef al staff-ului electoral al lui Ilan Șor – pe atunci candidat la funcţia de primar din partea MSPR „Ravnopravie”, îşi cere acum scuze şi spune că îi pare foarte rău că i-a adus pe capul orheienilor pe “…Primarul Ilan Șor și echipa de consilieri pe care personal am condus-o și i-am dat denumirea “Pentru Orhei”.

Din partea celor vizaţi nu a apărut încă nicio reacţie, spre deosebire de interviul sus menţionat de Grigoriev, care s-a soldat cu dezvăluiri şi catalogări nimicitoare la adresa sa, din partea lui   Ilan Șor.

Igor Grigoriev a ocupat funcția de viceprimar la Orhei  o perioadă scurtă de timp – din iulie până în octombrie 2015, când demisia sa a fost anunţată de către primarul Ilan Șor, iar în locul lui  a fost adus Viorel Dandara.

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mea-culpa-a-unui-fost-viceprimar-de-orhei-imi-pare-rau-ca-in-2015-am-adus-pe-capul-vostru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19