Select your Top Menu from wp menus

McDonald’s scoate din meniu produsele ieftine!

Cei de la McDonald’s au hotărât să scoată din meniu, începând cu 26 martie, cartofii prajiţi la portie mică şi răcoritoarele mici.

Acest lucru se va intampla initital in Statele Unite, iar apoi se va raspandii in intreaga lume. Meniurile mici de cartofi si racoritaore, care acum costa 1 dolar in SUA, vor fi inlocuite cu o prajitura si o inghetata, scrie money.ro.

Se pare ca strategia McDonald’s este aceea de a-i indrepta pe clienti catre meniurile mai scumpe. Pe pagina wed a McDonald’s, meniul mic de cartofi si racoritaore au fost deja scoase de pe lista.

sursa: money.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mcdonalds-scoate-din-meniu-produsele-ieftine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19