Select your Top Menu from wp menus

Matt Damon il compatimeste pe Brad Pitt

Matt Damon a vorbit intr-un interviu acordat presei americane depre viata sa de familie, comparand-o cu cea a lui Brad Pitt. El il compatimeste pe cunoscutul actor pentru viata sa expusa mereu curiozitatii presei.

Mat Damon a spus in interviul acordat revistei „Esquire” ca este norocos sa fie casatorit cu Luciana Barroso, ea nefiind o vedeta. El a spus ca Brad Pitt si Angelina Jolie au nenorocul de a fi mereu in atentia presei si a reporterilor, scrie Fox News.

Potrivit acestuia, e obligatoriu sa stii sa-ti gestionezi celebritatea. Matt Damon este de parere ca ziaristii incalca adesea legea pentru a obtine informatii referitoare la viata privata a vedetelor. Actorul a dezvaluit faptul ca a avut unele discutii interesante cu Brad Pitt pe aceasta tema.

Secretul lui Mat Damon: o viata de familie plictisitoare

El i-a spus acestuia ca poate merge cu propriii copii pe jos pana la scoala si nu este deranjat de ziaristi. Reactia lui Brad Pitt a fost una de uimire, spune Damon, in special pentru ca starul din Snatch nu mai poate face acest lucru de mult timp. Brad Pitt i-ar fi spus in gluma prietenului sau ca este un „ticalos” pentru ca isi poate permite asa ceva in viata privata.

In opinia lui Matt Damon, secretul sta in pastrarea unei vieti personale „plictisitoare” pentru presa. „Am fost norocos, m-am indragostit de o femeie obisnuita. Ea nu este actrita sau o prezenta celebra”.

Matt Damon a mai marturisit ca nu are o viata palpitanta pentru presa, fiind doar un barbat casatorit, de varsta mijlocie, cu patru copii.

sursa: TurdeTur.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/matt-damon-il-compatimeste-pe-brad-pitt/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19