Select your Top Menu from wp menus

Matasaru cu un PORC bicolor, ca şi cunoscuta panglică rusească, a făcut paradă în fața Ambasadei Ruse/VIDEO

Faimosul protestatar  Anatol Mătăsaru a organizat inca o manifestatie inedita. S-a îmbrăcat în culorile panglicii Sf. Gheorghe și a adus un porc în fața Ambasadei Federatiei Ruse.

Mătăsaru a protestat în fața ambasadei, exprimându-și astfel nemulțumirea față de utilizarea abuzivă a panglicii de către unii politicieni, informează UNIMEDIA.

„Aceasta este o ploșniță. Porcul de colorado este Rogozin care a venit în vizită și reprezintă acea societate care folosește abuziv această panglică, care are altă semnificație. Are o conotație sfântă. Politicienii le folosesc în scopuri meschine. Divizează societatea, în scopuri separatiste. Nu vreau să se speculeze cu această memorie. E un protest împotriva folosirii abuzive a acestei panglici”,   a spus Matasaru.

NATIONAL.MD aminteste ca vice-premierul rus Dmitri Rogozin a insistat  să vină la parada de 9 mai organizată în regiunea separatistă transnistreană.  Anul trecut, acest sustinator acerb al regimului neconstitutional dinstanga Nistrului a sfidat R.Moldova, participand la un concert organizat pe PMAN din Chisinau.

Anterior,  Rogozin a recunoscut că a luptat cu arma în mână de partea separatiştilor transnistreni în 1992. Mai mult, in 2013, in cadrul unei emisiuni TV a spus ca moldovenii ”se comportă ca niște porci”.