Select your Top Menu from wp menus

Masini ale rusilor, furate si dezasamblate de moldoveni

Poliţia rusă suspectează trei cetăţeni ai Republicii Moldova de furt de automobile pe teritoriul regiunii Smolensk. Potrivit RIA Novosti, aceștia ar fi vândut mașinile pentru piese de schimb.

Potrivit organelor de poliție, cetăţenii Republicii Moldova, fără permis de şedere în Federația Rusă, locuiau lângă satul Korobovo, regiunea Viazima, unde au demarat un proces de dezasamblare a autovehiculelor furate.

Anchetatorii au stabilit că unul din complici a cumpărat acum 6 ani un teren pe care l-a încercuit cu un gard înalt, unde a început construcţia. Pe acest teritoriu, mașinile furate erau dezasamblate pentru piese și ulterior vândute. În tot acest timp, proprietarul terenului nu a trezit suspiciuni în rândul localnicilor. Aceștia erau convinşi că moldovenii se ocupau de repararea automobilelor.

Pe cazul dat au fost deschise trei dosare penale pentru furt. Doi suspecţi au fost închiși în centrul de detenție, iar al treilea a fost eliberat pe cauţiune.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/masini-ale-rusilor-furate-si-dezasamblate-de-moldoveni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19