Select your Top Menu from wp menus

Maşină poliţienească la poarta casei şi in alte locuri necuvenite? Sună!

Modul de utilizare a transportului de serviciu de către efectivul subdiviziunilor MAI va fi supus unui control riguros. Aceasta, pentru ca automobilele sa nu fie  folosite  în interes personal: pentru deplasarea la serviciu şi de la serviciu, la masă, pentru necesităţile personale şi de familie etc. Mai mult, Direcţia informare şi relaţii cu publicul a MAI, solicită cetăţenilor să anunţe despre cazurile de utilizare a transportului de serviciu contrar destinaţiei la numărul de telefon 022-26-11-12.

Asta, dupa ce vineri, 3 august, noul ministru, Dorin  Recean, a emis o dispozitie de reevaluare a  distrubitiei si utilizarii unitatilor de transport din subdiviziunile MAI.

Drept urmare a reevaluari care va dura pana la mijlocul saptamanii viitoare, o parte din masinile considerate a fi de prisos la  Aparatul central al MAI, ar putea fi transmise serviciilor  subordonate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/masina-politieneasca-la-poarta-casei-si-in-alte-locuri-necuvenite-suna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19