Select your Top Menu from wp menus

Maşina care vrea să cucerească piaţa auto

Autorii unui vehicul electric de un singur loc au creat maşina viitorului. Cei de la Lit Motors sunt designerii conceptului C-1 Rolling Smartphone, un vehicul inovator, care combină cu succes adaptabilitatea unei motociclete, cu stabilitatea şi siguranţa unei maşini.

Mijlocul de transport se află deocamdată în stadiul de concept şi se preconizează că va ieşi pe piaţă abia în anul 2014.

C-1 Rolling Smartphone e produs de o companie din San Francisco şi se pare că va fi vândut cu preţuri anunţate cuprinse între 11.000 de dolari şi 16.000.


Vehiculul poate atinge o viteză maximă de 192 de kilometri la oră, iar bateria i se încarcă în 6 ore.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/masina-care-vrea-sa-cucereasca-piata-auto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19