Select your Top Menu from wp menus

Marţi, ziua vizitelor la Orhei. A fost şi viceprim-ministrul Mihai Moldovan FOTO

Viceprim-ministrul Mihai Moldovan a efectuat marti, 18 septembrie, o vizita de lucru la Orhei.

Agenda  oficialului din Chisinau  a inclus audienta cetatenilor, vizite la Spitalul raional Orhei,  Centrul Medicilor de Familie Orhei, Casa-internat pentru copii cu dizabilitati si SA Orhei-Vit.

Toate acestea – in decursul catorva ore, in prima jumatate a zilei de marti.

Conform agendei, pentru audienta au fost prevazute 45 de minute, incepand cu ora 10:30. In sala de la etajul 3 al Consiliului raional Orhei  au fost invitati  concomitent toti cetatenii care si-au dorit o intrevedere cu viceprim-ministrul Mihai Moldovan.

Detalii despre cum s-a desfasurat audienta si despre  unele probleme pe care oamenii spera sa le rezolve datorita  lui Moldovan  – in materialul care va fi difuzat la Radio Orhei.

Mentionam ca tot in dimineata zilei de marti  la Orhei s-a desfasurat Forumul aleșilor locali ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), la care au participat președintele PLDM, Vladimir Filat, și presedintele Grupului PPE în Parlamentul European, Joseph Daul.

vezi: Concentrare a LIBERAL-DEMOCRAŢILOR la Orhei. Diversitate de DECLARAŢII şi PROMISIUNI

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marti-ziua-vizitelor-la-orhei-a-fost-si-viceprim-ministrul-mihai-moldovan-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19