Select your Top Menu from wp menus

Marti: Cotatia petrolului coboara la minimul ultimilor 12 ani

Cotatia unui baril de titei „light sweet crude” a caborat marti dimineata sub 31 de dolari, cem mai mic nivel din ultimii 12 ani, pe fondul excesului ofertei, a aprecierii dolarului si a cererii scazute, scrie AFP.

Barilul de petrol cu livrare in februarie s-a devalorizat marti dimineata cu 45 de centi pana la 30,96 dolari, in primele tranzactii ale zilei pe bursele asiatice. Petrolul Brent, referinta europeana a petrolului, a pierdut 47 de centi, pana la 31,08 dolari.

„Aurul negru” nu a mai fost la o cotatia atat de mica din decembrie 2003. Cotatia a scazut cu 10% numai saptamana trecuta.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marti-cotatia-petrolului-coboara-la-minimul-ultimilor-12-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19