Select your Top Menu from wp menus

Mark Tkaciuk: Asupra PCRM se fac presiuni „la comanda lui Vlad Plahotniuc”

Comunistul Mark Tkaciuk a ieşit astăzi, 6 iunie, în faţa presei, după ce la 23 mai curent a anunţat că renunţă la mandatul său de deputat. Mark Tkaciuk a lăsat să se înţeleagă că asupra PCRM au loc în prezent acţiuni de preluare a partidului, care ar fi făcute „la comanda oligarhului Vlad Plahotniuc”.
Totodată, Tkaciuk a declarat că a plecat din Parlament, fiind nemulțumit că Vladimir Voronin și conducerea PCRM și-a schimbat discursul în raport cu Federația Rusă și Uniunea Vamală și că încearcă să fie pe plac oficialilor din Uniunea Europeană.

Mark Tkaciuk a afirmat că fracțiunea PCRM trebuie să propună în următoarele cinci ședințe ale Parlamentului organizarea unui referendum pentru aderarea Moldovei la Uniunea Vamală.

Acesta s-a arătat convins că PCRM va câștiga alegerile parlamentare din toamna anului curent. Totodată, el a spus că și-a depus mandatul de deputat, dar nu va face niciodată parte dintr-un alt partid. „Pot să mă excludă din partid, dar eu voi rămâne mereu un comunist. Trebuie însă să se înțeleagă că nu poți pleda pentru integrarea în Uniunea Vamală, dar să aștepți aplauze de la UE”, a mai spus Tkaciuk.

Potrivit lui Mark Tkaciuk, PCRM ar fi singurul partid care ar putea asigura stabilitatea în țară și din acest motiv, spune Mark Tkaciuk, sunt organizate mai multe acțiuni care duc la destabilizarea situației în partid.

Totodată, politicianul a lăsat să se înțeleagă că anumiți reprezentanți ai PCRM se lasă influențați de „acțiunile de manipulare organizate la comanda lui Plahotniuc”. „Mă adresez tuturor membrilor din PCRM – trebuie să înțelegeți că lui Plahotniuc nu îi trebuie partidul (PCRM) pentru a crea anumite alianțe de centru-stânga, lui îi trebuie PCRM pentru a-l șantaja pe Filat în fața partenerilor”, a conchis comunistul Mark Tkaciuk, care a subliniat că PCRM nu trebuie să accepte alianțe.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mark-tkaciuk-asupra-pcrm-se-fac-presiuni-la-comanda-lui-vlad-plahotniuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19