Select your Top Menu from wp menus

Marinuţă l-a asigurat pe ambasadorul azer că Moldova nu intenţionează să vîndă armament Armeniei

Republica Moldova nu intenţionează să vândă armament Armeniei, iar executarea contractului semnat anterior a fost stopată. Declaraţia a fost făcută astăzi de ministrul Apărării în exerciţiu, Vitalie Marinuţa, în cadrul întrevederii de lucru cu ambasadorul Republicii Azerbaijan în ţara noastră, Namig Hasan oglu Aliyev, anunţă un comunicat al Ministerului Apărării.

Vitalie Marinuţa a menţionat că informaţiile apărute în ultima perioadă în presă sunt false şi au drept scop de a tensiona atât situaţia politică din ţară, cât şi relaţiile dintre Moldova şi Azerbaidjan.

Ambasadorul Alyev a declarat în cadrul întrevederii că apreciază poziţia şi decizia autorităţilor moldoveneşti în această problemă, considerînd-o drept una prietenoasă faţă de poporul şi statul azer.

În timpul discuţiilor purtate, diplomatul azer a solicitat suportul Ministerului moldovean al Apărării în identificarea datelor despre cetăţenii Republicii Azerbaijan, care în timpul celui de-al doilea război mondial au căzut pe teritoriul ţării noastre. „Aceste date vor fi transmise rudelor şi vor fi incluse într-o carte, pe care misiunea diplomatică de la Chişinău planifică să o editeze”, a mai spus oficialul de la Baku.

sursa: Radio Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marinuta-l-a-asigurat-pe-ambasadorul-azer-ca-nu-intentioneaza-sa-vinda-armament-armeniei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19