Select your Top Menu from wp menus

Marijuana în valoare de jumătate de milion de lei, depistată la Telenești

Două persoane din raionul Telenești au fost reținute, fiind suspectați de creșterea și comercializarea marijuanei. Oamenii legii au ridicat în jur de cinci kilograme de marijuana mărunțită și peste opt kilograme uscată și neprelucrată. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, valoarea drogurilor pe piața neagră constituie aproximativ 500 de mii de lei, transmite IPN.

Potrivit IGP, investigațiile au început în luna septembrie, iar la sfârșitul lunii octombrie, în urma efectuării măsurilor speciale de investigație pe teritoriul raionului Telenești, au fost reținuți doi suspecți, fiind efectuate percheziții la domiciliile acestora.

Suspecții au 53 și, respectiv, 55 de ani și sunt arestați preventiv pe un termen de 30 de zile. În cazul în care le va fi demonstrată vina, aceștia riscă pedeapsă penală – de la 7 la 15 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marijuana-in-valoare-de-jumatate-de-milion-de-lei-depistata-la-telenesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19