Select your Top Menu from wp menus

Maria Cărăuș, suspendată

Guvernul a suspendat-o pe Maria Cărăuș din funcția de viceministru al finanțelor, la solicitarea Procuraturii Generale, transmite IPN.

Maria Cărăuș a fost reținută în data de 6 octombrie, fiind bănuită de abuz în serviciu exprimat prin șantajarea administrației Spitalului Clinic Republican. Ea ar fi cerut o recompensă pentru alocarea finanțării de 15 milioane de lei prevăzută pentru instituție.

Maria Cărăuș pledează nevinovat. Ea activează în calitate de viceministru al finanțelor din 2010. Până atunci a fost șef de direcție la același minister.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/maria-caraus-suspendata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19