Select your Top Menu from wp menus

Marfa de contrabandă din vămi – dovadă că vin toamna si şcoala

In decurs de 24 de ore colaboratorii postului vamal Leuşeni-Albiţa (auto) în colaborare cu angajaţii Poliţiei de frontieră au anihilat 4 tentative de introducere prin contrabandă a articolelor vestimentare şi încălţămintei  în R. Moldova, asortate la  sezonul viitor si  la   anul scolar care vine.

Intr-un microbuz de model ,,Mercedes 316 CDI” , înmatriculat în mun. Chişinău, care transporta din Italia în Republica Moldova pasageri şi colete neînsoţite, a fost depistată marfă dosită şi nedeclarată controlului vamal. Şoferul, cetăţean moldovean în vîrstă de 46 de ani, nu a putut să ofere explicaţii faptului că a încercat să introducă ilegal în ţară : 670 perechi de încălţăminte pentru dame, 33 scurte şi 42 pulovere de origine italiană în valoare estimativă de peste 500 mii lei.

Intr-un alt  microbuz de model „ Ford Transit”, care se deplasa din Germania în Republica Moldova, condus de un cetăţean moldovean au fost depistati saci cu  haine  dosite de controlul vamal. Marfa, haine pentru copii si adolescenţi, valoarea cărora urmează a fi stabilită.

Serviciul Vamal informeaza ca in noapte de 21 august au mai fost depistate două cazuri similare .

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marfa-de-contrabanda-din-vami-dovada-ca-vin-toamna-si-scoala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19