Select your Top Menu from wp menus

Marea Britanie va organiza o anchetă publică asupra morții lui Alexander Litvinenko fostul agent KGB rus

Marea Britanie a spus marți 22 iulie că va organiza o anchetă publică asupra morții fostului agent KGB rus Alexander Litvinenko, care l-a acuzat de pe patul de moarte, la Londra, în 2006, pe președintele rus Vladimir Putin că ar fi ordonat să fie otrăvit. Anul trecut guvernul britanic a respins o cerere de anchetă publică asupra morții lui Litvinenko, care a decedat după ce a băut ceai otrăvit cu un izotop radioactiv rar, într-un hotel londonez scump. Respingerea cererii de anchetă publică a atras guvernului britanic acuzații că nu dorește să supere Kremlinul, care a negat mereu că ar fi fost implicat în vreun fel în moartea fostului agent KGB.scrie:
europalibera.org
Fostul ofiţer al FSB a fugit din Rusia in anul 2000 si a obtinut azi politic in Marea Britanie. Litvinenko s-a vazut nevoit sa fuga din tara sa natala dupa ce l-a acuzat pe Vladimir Putin ca ar fi responsabil pentru moartea oligarhului rus Boris Berezovski.
Tot el a editat câteva cărţi în care demonstrează că exploziile a câtorva case din Rusia şi în care au murit zeci de civili, prezentate drept atentate ale teroriştilor ceceni, de fapt au fost puse la cale şi executate de FSB.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marea-britanie-va-organiza-o-ancheta-publica-asupra-mortii-lui-alexander-litvinenko-fostul-agent-kgb-rus/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19