Select your Top Menu from wp menus

Marea Britanie: Sângele pasagerilor avionului doborât e pe mâinile conducerii ruse

Ministrul de Externe al Marii Britanii, Philip Hammond a vorbit despre relaţiile actuale cu Rusia în faţa Parlamentului britanic. Acesta a spus că pentru mai bine de două decenii după destrămarea URSS, Occidentul a deschis uşile în faţa Rusiei şi a încercat să o includă în sistemul internaţional de legi şi norme, oferindu-i cooperare în comerţ şi investiţii.
Însă prina anexarea ilegală a Crimeiei şi destabilizarea agresivă a Ucrainei conducerea rusă a închis aceste uşi. Rusia a ales să fie o paria şi nu un partener, şubrezind astfel arhitectura securităţii pe termen lung.
”La 17 iulie iresponsabilitatea Rusiei şi-a atins apogeul când avionul de pe cursa MH17 a fost doborât de o rachetă rusească de tip sol-aer, ceea ce a condus la moartea a 298 de oameni nevinovaţi”

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marea-britanie-sangele-pasagerilor-avionului-doborat-e-pe-mainile-conducerii-ruse/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19