Select your Top Menu from wp menus

Marea Britanie: Cei doi DJ australieni autori ai farsei cu Kate Middleton nu vor fi puşi sub acuzare

Procurorii britanici au anunţat vineri că nu îi vor pune sub acuzare pe cei doi DJ australieni autori ai farsei care a precedat sinuciderea unei asistente angajate a spitalului unde a fost internată ducesa de Cambridge, în luna decembrie, transmite Reuters.

Jacintha Saldanha /46 de ani/, de origine indiană, a fost găsită spânzurată la câteva zile după ce răspunsese la telefonul dat de Mel Greig şi Michael Christian, de la postul de radio australian 2Day FM. Aceştia s-au dat drept regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip, şi au cerut informaţii despre starea de sănătate a lui Kate Middleteon, internată din cauza greţurilor matinale provocate de sarcină.

Saldanha i-a dat legătura unei colege, care le-a dezvăluit celor doi detalii despre starea ducesei de Cambridge.

Decesul asistentei a provocat un val de furie, iar poliţia britanică a declanşat o anchetă cu privire la posibile infracţiuni.

„Am concluzionat că nu există dovezi care să susţină o acuzaţie de omor”, a declarat vineri Malcolm McHaffie, procuror-şef adjunct. Alte posibile acuzaţii nu ar fi în interesul public, a precizat acesta.

Cei doi DJ şi-au cerut scuze după sinuciderea asistentei, vizibil marcaţi de cele întâmplate, explicând că nu s-au aşteptat ca telefonul lor să fie luat în serios. Emisiunea lor a fost suspendată după moartea Jacinthei Saldanha şi ulterior anulată.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marea-britanie-cei-doi-dj-australieni-autori-ai-farsei-cu-kate-middleton-nu-vor-fi-pusi-sub-acuzare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19