Select your Top Menu from wp menus

Marcel Spatari: „Mâine vom anunţa tarifele compensate pentru energia termică şi gazele naturale”

Autorităţile vor anunţa mâine tarifele compensate pentru energia termică şi gazele naturale în funcţie de categoria de vulnerabilitate energetică atribuită, anunţul a fost făcut de ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Marcel Spatari, relatează Radio Moldova.

„În această seară, după şedinţa de Guvern merg direct la minister unde vom definitiva HO de Guvern cu privire la tarifele compensate pentru energia electrică, energia termică, gaze naturale şi energia electrică. Mâne vom veni cu un anunţ detaliat, proiectul va fi lansat în avizare ca celelate ministere să avizeze proiectul pentru a fi votat săptămâna viitoare”, a menţionat Marcel Spatari. 

Amintim că termenul limită de înregistrare pe platforma compensatii.md a fost până ieri, 15 noiembrie, însă, ministrul Muncii, Marcel Spatari a anunţat că termenul este prelungit până pe data de 25 noiembrie, pentru a beneficia de ajutor financiar în facturi.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/marcel-spatari-maine-vom-anunta-tarifele-compensate-pentru-energia-termica-si-gazele-naturale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19