Select your Top Menu from wp menus

Manifestanţi proruşi au perturbat un miting al cancelarului german Angela Merkel

Un miting al cancelarului german Angela Merkel, organizat la Berlin în cadrul campaniei pentru alegerile europene, a fost perturbat, miercuri, de aproximativ o sută manifestanţi proruşi, a constatat un jurnalist.
Aproximativ o sută de manifestanţi proruşi, care purtau şepci inscripţionate cu stema Rusiei, au scandat împotriva cancelarului german şi au desfăşurat pancarte pe care se putea citi mesaje ca „Opriţi pe naziştii din Ucraina” sau „Nu războiului împotriva Rusiei”.

Manifestanţii proruşi au protestat în spatele unor bariere care delimitau spaţiul destinat mitingului electoral organizat în capitala Germaniei.

De la tribună, un candidat al CDU pentru scrutinul european, Joachim Zeller, a afirmat că ar fi fost mai potrivit ca această manifestaţie să aibă loc „în Piaţa Roşie”.

La rândul ei, Angela Merkel a apărat procesul de construcţie europeană, făcând aluzie la manifestanţi. „Avem libertate de circulaţie, libertatea presei. Cei care manifestează aici, strigând, nu au teama de a fi reţinuţi, iar acest fapt ne face mândri”, a declarat ea, aplaudată de cei aproximativ 200 de participanţi la miting.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/manifestanti-prorusi-au-perturbat-un-miting-al-cancelarului-german-angela-merkel/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19