Select your Top Menu from wp menus

Mandatul de judecător la CCM al lui Alexandru Tănase a expirat

Mandatul de judecător la Curtea Constituţională a Republicii Moldova (CCM) al preşedintelui instituţiei, Alexandru Tănase, a expirat la 14 aprilie. Cu toate acestea, el va continua să-şi exercite funcţia până la depunerea jurământului de către următorul judecător care va fi numit de Guvern, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Alexandru Tănase a fost numit judecător la CCM de către Guvern, la data de 8 aprilie 2011, pe un mandat de șase ani, iar la 14 aprilie 2011 a depus jurământul în fața Parlamentului.

Potrivit Legii cu privire la Curtea Constituțională „judecătorul îşi exercită funcţia de la data depunerii jurământului”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mandatul-de-judecator-la-ccm-al-lui-alexandru-tanase-a-expirat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19