Select your Top Menu from wp menus

Mamicile care au protestat, nemultumite in continuare :”Am fost trase pe sfoara. Autoritatile au adoptat altceva”

Femeile care au protestat fata de noile reglementari privind indemnizatia pentru cresterea copilului spun ca autoritatile le-au tras pe sfoara. Desi au anuntat ca accepta revendicarile lor, astazi au fost adoptate doar cateva din prevederile cerute, astfel ca indemnizatiile tot mici vor ramane. Mamicile spun ca vor organiza proteste din nou, in timp ce Ministerul Muncii spune ca a trimis Parlamentului spre adoptare tot ce a negociat cu grupul de manifestanti.

Mamicile spun ca din cele 13 modificari legislative asupra carora au convenit cu Ministerul Muncii, autoritatile au acceptat doar trei, iar astazi acestea au si fost votate in Parlament, in prima lectura.

Femeile sunt in continuare nemultumite de faptul ca vor trebui sa-si ridice indemnizatia doar dupa cateva luni de la depunerea cererii, de la Casa nationala de asigurari sociale si nu de la contabilitatea institutiei, cum a fost pana acum.

De asemenea, mamicile somere vor trebui sa aleaga intre ajutorul de somaj si indemnizatia de maternitate. Asta le nemultumeste, intrucat chiar si adunate, sumele nu depasesc salariul minim pe economie.

Protestatarii spun ca vor organiza duminica o noua manifestatie.

sursa: protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mamicile-care-au-protestat-nemultumite-in-continuare-am-fost-trase-pe-sfoara-autoritatile-au-adoptat-altceva/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19