Select your Top Menu from wp menus

Mamele din Orhei au organizat astăzi primul târg VIDEO

Primul târg organizat de mamele din Orhei s-a desfăşurat în dimineaţa zilei de astăzi în faţa liceului „I.L Caragiale” din oraş.

Potrivit Liliei Koroleţkaia, una din iniţiatoarele târgului, la eveniment au participat cca 50 de mame din Orhei, care au expus haine pentru maturi şi copii, jucării, accesorii etc. la preţuri accesibile.

Drept taxă simbolică, participantele la târg au oferit câte o floare în ghiveci pentru instituţia pe terenul căreia au fost amplasate tarabele, iar Lilia Koroleţkaia şi-a exprimat speranţa că astfel de evenimente vor fi organizate şi în viitor, în cazul în care vor fi pe plac orheienilor.

Ina Negruţă, prezentă la târg cu produse din miere, a spus că se bucură de generozitatea mai multor orheieni care au donat bani pentru un băiat ce suferă de cancer, în boxa pe care o avea pe taraba sa.

Cumpărătorii  s-au arătat mulţumiţi de ideea organizării târgului, iar cei mai fericiţi păreau a fi copiii, pentru care a fost amenajat un colţ pentru joacă şi care erau distraţi de o animatorae în ritmurile muzicii copilăreşti ce răsuna din boxe.