Mama lui Cher, nemaipomenit de tânără şi frumoasă: şi-a lansat primul album la 86 de ani! FOTO, VIDEO

Georgia Holt, care a nutrit în trecut ambiţii de a deveni actriţă şi cântăreaţă, vorbeşte despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat ca tânără mamă în documentarul „Dear Mom, Love Cher/ Dragă mamă, cu dragoste, Cher”, scrie Daily Mail, citata de Mediafax.

Georgia povesteşte cum, în timp ce era însărcinată cu Cher, perioadă în care îl şi părăsise pe primul ei soţ, aproape că a suferit un avort din cauza presiunii din partea mamei sale. Asa, Georgia a ţinut-o pentru un timp pe Cher într-un orfelinat pentru că nu îşi putea permite să o îngrijească, decizie pe care admite că a regretat-o dintotdeauna.

Cher, în vârstă de 66 de ani, Georgia şi Georganne, sora vitregă a cântăreţei, au apărut recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres pentru a promova primul album muzical al Georgiei, „Honky Tonk Woman”.


Într-adevăr, acum peste 30 de ani, Georgia a înregistrat un album cu influenţe country alături de membrii trupei lui Elvis Presley. Casetele obţinute în urma sesiunilor de înregistrare au fost uitate în garajul Georgiei, până când Cher a dat de ele în urmă cu câţiva ani.

Ulterior, cele două au ajuns la concluzia că ar putea fi distractiv să se înregistreze interpretând câteva melodii, doar pentru ele. Aceste intepretări constituie baza documentarului „Dear Mom, Love Cher”, care va vorbi despre prima oară despre viaţa impresionantă a Georgiei.

Pe plan personal, în afara colaborării cu trupa celebrului Elvis, Georgia a fost căsătorită de şase ori, dintre care de două ori cu tatăl lui cher, John Sarkisian.

sursa: mediafax.ro

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

3 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

3 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

3 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

3 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

3 zile ago